top of page

Dette har vært en vanskelig avgjørelse for oss å ta.

Det blir dessverre ikke Bluegrassfestival i Langesund 2024

Dessverre gikk ikke festivalen i 2023 som planlagt og vi gikk dessverre med et betydelige underskudd. 

På grunn av den presserende tidsrammen og utfordringer med å skaffe nye sponsorer og samarbeidspartnere, må vi dessverre meddele at det ikke blir noen festival i 2024. Selv om årets hendelser har vært utfordrende, er vårt engasjement for festivalens visjon sterkt. Vi har til hensikt å fortsette vårt arbeid, og vi vurderer muligheten for å arrangere festivalen igjen i 2025.

Vi vil dele nærmere detaljer etter hvert som planene utvikler seg.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ber vi deg ikke nøle med å kontakte oss. Vi setter pris på støtten fra vårt fellesskap og ser frem til å kunne arrangere en festival igjen i fremtiden.

Langesund er kjent for sitt rike kulturliv og har som ambisjon å bli

Norges musikk- og festivalby nummer én.

Vi føler både spenning og glede over å kunne sette vårt preg på byen sammen med andre konsert- og festivalarrangører. Vi elsker mangfoldet av kulturtilbud i Langesund, og denne festivalen, den åttende i rekken, er intet unntak.

Vi er klare som aldri før til å invitere publikum til en fantastisk musikkopplevelse!

Bluegrass er en sjanger som ligner på country, men med en unik vri inspirert av jazz, blues og gospel. Vi garanterer at du vil kjenne rykket i dansefoten og bli berørt av de følelsesladde tonene som fyller luften.

Vi håper virkelig å se deg der!

 

----------------------------------

 

Langesund er virkelig kjent for sitt rike kulturliv, og de fleste har hørt om Wrightegaarden og den fantastiske konsertvirksomheten som har beriket byen vår i mange år.

En av våre årlige høydepunkter er Shantyfestivalen som finner sted den første helgen i juni. Tusenvis av mennesker legger veien til vår vakre kystperle, Langesund, for å delta på denne folkekjære festivalen.

I tillegg til Shantyfestivalen arrangerer vi også Skjærgårdsgospel, Oktoberfestivalen og Kystkulturuka i løpet av de travle sommerukene. Disse arrangementene tiltrekker seg et bredt spekter av besøkende og tilbyr varierte og underholdende opplevelser for alle.

Langesund er virkelig stedet å være for alle kultur- og festivalentusiaster. Vi er stolte av å kunne tilby et mangfoldig utvalg av aktiviteter og arrangementer som gjør sommeren vår ekstra spesiell.

bottom of page